Heftrucknieuws.nl

Heftrucknieuws.nl is powered by Buro Andersom, www.buroandersom.nl

Crown verhoogt veiligheid

München  – De dubbelstapelaars uit Crown’s populaire DT 3000-serie zijn nu  beschikbaar met een aantal nieuwe bestuurdersplatforms: Crown heeft de juiste oplossing om in elke magazijnbehoefte te voorzien.

Van dubbelstapelaars wordt verwacht dat ze veelzijdig zijn. In veel gevallen worden deze machines niet alleen gebruikt om vrachtwagens te laden en te lossen, maar ook om goederen in magazijnen te transporteren. De trucks moeten dus vaak grote afstanden afleggen en dat is de reden waarom Crown nu bepaalde modellen uit zijn populaire DT 3000-serie met een vast bestuurdersplatform met instap aan de zij- of achterkant aanbiedt.

Vergaande veiligheid en comfort
De modellen met een vast platform hebben een geoctrooieerde afsluiting met veiligheidsschakelaars om de veiligheid van de bestuurder over lange afstanden te garanderen. Deze voorziening zorgt ervoor dat de truck tot stilstand komt als de bestuurder een voet buiten de omtrek van het platform zet – een belangrijke veiligheidsverbetering. Dit doordachte detail is slechts één voorbeeld van de vele innovatieve ergonomische kenmerken van Crown’s dubbelstapelaars, zoals een lage opstap, een brede toegang en beklede rugleuningen of zijsteunen (afhankelijk van het model). Voor echt veeleisende toepassingen kunnen de modellen met instap aan de achterkant ook worden voorzien van Crown’s geoctrooieerde FlexRide™ platformvering met gewichtsinstelling, die de schokdemping optimaal op het gewicht van de individuele bestuurder afstemt. Hierdoor ontstaat een nog comfortabelere werkomgeving … voor nog meer efficiëntie.

Voor de hoogst mogelijke flexibiliteit omvat de DT 3000-serie naast modellen met een vast platform ook dubbelstapelaars zonder platform of met een uitklapbaar platform