Heftrucknieuws.nl

Heftrucknieuws.nl is powered by Buro Andersom, www.buroandersom.nl

Onlangs waren alle Atlet dealers in Nederland en België uitgenodigd in Enschede ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Atlet Tergo Reachtruck. Zowel de commerciële als de technische mensen zijn uitvoerig geïnformeerd over alle nieuwe mogelijkheden die de Atlet Tergo biedt.

Naast de veiligheid staat het comfort en de ergonomie voor de bestuurder centraal. Atlet noemt het dan ook de 'meest ergonomische reachtruck ter wereld' want het ontwerp van de nieuwe Atlet Tergo is volledig gericht op minimale vermoeidheid en stress voor de bestuurder, waarmee automatisch alertheid en productiviteit worden gestimuleerd. Alle elementen rondom de bestuurder zijn traploos instelbaar: armleuningen, bestuurdersstoel, voetplaat. Ook alles aan het ontwerp van de machine is doordacht en ademt kwaliteit. Gedurende de ontwerpfase heeft de Chalmers Universiteit in Göteborg een zeer belangrijke inbreng gehad. Nauwkeurig is onderzocht hoe bestuurders van reachtrucks bewegen en hun krachten verdelen. Vervolgens zijn deze uitkomsten gebruikt om de machine maximaal aan te passen aan de eisen en wensen van de bestuurders. En als vanzelfsprekend voldoet de machine geheel aan de technische eisen die aan een moderne reachtruck moeten worden gesteld. Met als uiteindelijke doel voor onze klanten: een zo laag mogelijke cost of ownership.

 

’s Avonds werden alle deelnemers verrast met een rondrit op een klassieke Solex bromfiets.
Gekleed in de traditionele lange leren jas reden er korte tijd later zo'n 40 blauwrokende bikers over de fraaie wegen rond landelijk Beckum.
De groepsfoto is gemaakt tijdens een korte tussenstop bij de historische watermolen (1690) in Oele.

 

Atlet traint dealers