Heftrucknieuws.nl

Heftrucknieuws.nl is powered by Buro Andersom, www.buroandersom.nl

De Atlet laagheffende orderverzameltruck type PPL is specifiek ontworpen voor het snel en ergonomisch orderverzamelen van de vloer en het 1e niveau.

Een lage opstap, goede ruggensteun en prettige besturing maken de Atlet PPL tot een gewild werkpaard. Met als optie een heffend bestuurdersplatform en/of heffende vorken.

 

Als ook in erg krappe ruimtes gewerkt moet worden kan de draaicirkel van deze relatief lange machines soms een probleem vormen. Voor inzet in deze omstandigheden kan Atlet nu een uit-voering leveren waarvan de chassislengte met bijna 100 mm is teruggebracht.

De draaicirkel wordt daarmee verkleind en de wendbaarheid neemt toe. Atlet noemt deze uit-voering het Atlet PPL - Junior chassis.

 

ENSCHEDE - Al jaren levert Atlet stapelaars met heffende rijarmen voor het vervoer van twee pallets tegelijk. Deze range is nu uitgebreid met het model PLP.

 

De heffende rijarmen geven op sommige locaties juist die benodigde bodemvrijheid om hellingen of drempels te kunnen passeren. Maar ze hebben ook een functie om met één machine twee pallets onafhankelijk van elkaar te kunnen transporteren: de eerste pallet op de vorken nemen, dan heffen en vervolgens de tweede pallet op de rijarmen opnemen. Bij veel horizontaal transport en lange rijafstanden geeft dit een enorme tijdsbesparing.

 

Op veler verzoek heeft Atlet deze functie nu ook toegepast op het chassis van de Atlet elektro pallettruck type PLP. Een kleine mast met een hefhoogte van 1675 mm en de genoemde heffende rijarmen zorgen ervoor dat er twee pallets tegelijkertijd kunnen worden vervoerd, zonder dat ze op elkaar staan en mogelijk schade aan uw kwetsbare producten kunnen veroorzaken.

 

En alle voordelen van de Atlet PLP blijven bestaan:

- AC motoren met anti-roll back functie

- Stabiele 5-punts chassis ophanging en Friction Force stabiliteitssysteem

- PIN-code toegang, met persoonlijke instellingen vwb rijkarakteristiek.

Opklapbaar staplatform met vering, voor maximum comfort

Atlet breidt range uit

Atlet PPL nog compacter en wendbaarder