Heftrucknieuws.nl

Heftrucknieuws.nl is powered by Buro Andersom, www.buroandersom.nl

Nieuwe website Barloworld

Barloworld Intern transport heeft onlangs haar nieuwe website gelanceerd. De site toont bezoekers niet alleen Barloworld’s uitgebreide dienstverlening en leveringspro-gramma, maar geeft de organisatie ook een eigen gezicht.  

 

Klanten en medewerkers staan op meerdere manieren centraal op de nieuwe site, die op praktische en gebruikersvriendelijke manier een blik biedt in de wereld van Barloworld.

 

Onderscheidend vermogen.

“Het onderscheidend vermogen van Barloworld wordt gevormd door onze medewerkers” zegt Lex Knol, managing director van Barloworld intern transport. “Als exclusief dealer van Hyster heftrucks en magazijntrucks, en als dealer van Kärcher professional line vertegenwoordigen wij aansprekende merken met sterke producten, maar zonder onze mensen geen toegevoegde waarde voor de klant”.

“Het is onze taak om 80 jaar ervaring in uiteenlopende branches te vertalen in de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Dat kan met een goed advies over de inzet van de juiste machines, met betrouwbare en snelle service, of zelfs met een complete fleet management aanpak in partnership met de klant om kostenbesparingen te realiseren. De beste aanpak hangt af van de situatie bij en de wensen van de klant en is per definitie mensenwerk.”

 

Het gezicht van Barloworld.

“Op barloworld.nl geven wij onze organisatie een gezicht door de praktijkverhalen”, zegt Iwan Schmitz, marketing manager bij Barloworld. “Hierin worden aansprekende cases toegelicht bij klanten in uiteenlopende branches. Elk praktijkverhaal is uniek en geeft de lezer inzicht in hoe wij werken en wat een klant van ons mag verwachten.”

Ook krijgt de organisatie letterlijk een gezicht op barloworld.nl. “Een aantal van onze eigen medewerkers is gefotografeerd in hun eigen werkomgeving” vervolgt Schmitz.  

“Deze foto’s zijn in de prominente headers op de homepage en op diverse andere plekken op de site terug te vinden. Zo hoort dienstverlening volgens ons te zijn: persoonlijk.”

 

Features

Barloworld.nl is opgezet om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De site kent een platte structuur en eenvoudige navigatie. Alle informatie over de producten en diensten van Barloworld is gemakkelijk te vinden. De drempel om contact op te nemen is zo laag mogelijk gehouden; bij specifieke diensten staan directe contactgegevens zoals telefoon en e-mail van onze medewerkers vermeld. Daarnaast is het mogelijk via de site contact op te nemen, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een servicebeurt.

Het informatie aanbod wordt continu ververst; er worden regelmatig nieuwsberichten en nieuwe praktijkverhalen gepubliceerd. Voorraadproducten zoals pallettrucks en Kärcher veeg/zuig- en schrob/zuigmachines zijn direct via de site te bestellen en snel leverbaar.

 

 

Barlo helpt bij keuze

“Wat is beste keuze: heftrucks met een verbrandingsmotor of elektrische heftrucks?” Veel bedrijven stellen zichzelf deze vraag. In haar nieuwe campagne helpt Barloworld Intern transport bedrijven het juiste antwoord voor hun situatie te vinden.  

Het belang van de afweging

Verbrandingstrucks of elektrische trucks; het lijkt een eenvoudige keuze. De aanschafprijs, het onderhoud, de inzet en levensduur zijn echter allemaal factoren die hierop van invloed zijn. Eén ding is zeker: de juiste keuze kan aanzienlijke besparingen betekenen voor een bedrijf. Het kan daarom geen kwaad om een zorgvuldige afweging te maken.   

 

Online test

“Weet u zeker dat u de juiste keuze maakt?” Deze vraag wordt door Barloworld Intern transport gesteld in haar campagne die in april gelanceerd is. Via verschillende media attendeert Barloworld bedrijven op het belang van de juiste keuze. Een man met een batterij in de ene hand en een lucifer in de andere hand symboliseert de afweging die gemaakt moet worden. In elke advertentie en communicatie uiting worden bedrijven uitgenodigd naar www.barloworld.nl/test te gaan om hun keuze – verbrandingstrucks of elektrische trucks – te onderbouwen.

 

Vrijblijvend adviesrapport

De online test op barloworld.nl geeft een indicatief antwoord en is bedoeld om bewustwording te creëren.  Een volledig advies blijft natuurlijk maatwerk. Daarom kan er bij het invullen van de online test een vrijblijvende inventarisatie aangevraagd worden. Dan kunnen alle randvoorwaarden, wensen en toepassingen voor intern transport op locatie in kaart worden gebracht. Het bedrijf krijgt hier een tastbaar bewijs van in de vorm van een kort en helder adviesrapport. Dit geeft een gedetailleerde vergelijking van de operationele kosten en een aanbeveling voor de meest geschikte aandrijving van heftrucks. Tevens stelt Barloworld als gebaar de eerste heftruck (op schaal) in de juiste aandrijving ter beschikking!